Murat Boz: Son zamanlarda hiç pişmanlığım olmadı

‘Geç Olmadan İlk Adımı At’ adlı bir parça yazan Murat Boz, şarkıyı Aslı Enver’le ayrılmadan önce yazdığını söyledi.

Murat Boz, sözlerini yazdığı ve klibinde oynadığı ‘Geç Olmadan İlk Adımı At’ parçasının tanıtımı için basının karşısına çıktı. Aslı Enver’le üç yıllık beraberliğini sonlandıran şarkıcı, aşk ve pişmanlık üzerine konuştu: “Geç kaldığım oldu, hem de çok ama genelde kadere inanırım. Bundan dolayı zamanla pişmanlık da yaşadım. Sadece aşkla ilgili değil, her konuda… Ama son zamanlarda hiç pişmanlığım olmadı. Hayat devam ediyor.” Boz, şarkıyı ayrılık öncesi yazdığını da sözlerine ekledi.

Artık sadece işine odaklanacağını belirten şarkıcı, “Albüm çalışması ve film projesi var. Güzel senaryolar geliyor, henüz karar vermedim. Kalbime ve ruhuma dokunursa, oynarım. Dram, aksiyon fark etmez. Müziği de asla bir kenara atamam” şeklinde konuştu.

blank
Murat Boz

Murat Boz, 1.2 milyon TL’ye aldığı spor otomobilinin, Aslı Enver’le ayrılığıyla bağdaştırılmasına ise bir anlam veremediğini belirtti. Popçu, “Hayatımda spor arabalar hep oldu. Bunu Aslı’yla ilişkilendirmek doğru değil” açıklamasını yaptı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.