‘Müjdemi İsterim’ filminin okuma provası gerçekleştirildi

Yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği yeni sezonda sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanan ‘Müjdemi İsterim’ filminin okuma provası gerçekleştirildi.

Yönetmenliğini Ömer Faruk Yardımcı’nın yaptığı, senaryosunu ise Olcay Onur Kaya ve Ömer Faruk Yardımcı’nın kaleme aldığı filmin okuma provasında oyuncular Ahmet Kural, Ecem Erkek, Mehmet Özgür ve İlker Aksum ve filmin yapımcısı Erol Avcı bir araya geldi. Son derece eğlenceli bir ortamda gerçekleştirilen okuma provasında oyuncular sık sık gülme krizine girince çalışmaya ara vermek zorunda kaldılar.

blank

Eğlenceli hikayesiyle seyirciyi farklı bir maceraya davet eden ‘Müjdemi İsterim’ filminin başrollerinde Ahmet Kural, Ecem Erkek, Mehmet Özgür ve İlker Aksum yer alıyor.

Çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak, gelecek sinema sezonunun en iddialı yerli yapımlarından biri olmaya hazırlanan ‘Müjdemi İsterim’ eğlenceli hikayesi ve zengin oyuncu kadrosu ile sezonun favorisi olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.