Muhterem Nur ‘Müslüm’ filminin galasında duygusal anlar yaşadı

Müslüm Gürses’in eşi Muhterem Nur, ‘Müslüm’ filminin dün akşam gerçekleşen galasında eşinin balmumundan yapılan heykelini görünce duygusal anlar yaşadı.

Usta sanatçı Müslüm Gürses’in hayatını konu alan ve başrollerini Timuçin Esen ile Zerrin Tekindor’un üstlendiği ‘Müslüm’ filminin galası dün akşam yapıldı. Muhterem Nur, galada eşi Müslüm Gürses’in balmumu heykelini görünce duygusal anlar yaşadı.

blank

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Galaya katılan Müslüm Gürses’in hayat arkadaşı, sahnenin ve sinemanın eski yıldızlarından Muhterem Nur, Müslüm Gürses’in balmumundan heykelini görünce konuşmakta güçlük çekti.5 yıl önce kaybettiği hayat arkadaşının heykelini karşısında gören Muhterem Nur gözyaşlarını tutamadı. Gözyaşlarına hakim olamayan Nur, eşinin heykelini yanına oturduğu anlarda konuşta güçlük çekerek herkesi korkuttu.

GALADA ESKİLER YAD EDİLDİ

Arabeskin babası Müslüm Gürses’in yaşam öyküsünü anlatan Müslüm filminin galası dün Maslak’ta gerçekleştirildi. Galanın düzenleneceği mekanda gelen konuklar kırmızı bir halı, uzun bir koridor, ‘Müslüm Gürses’ yazan bir tabela, eski model bir araba, köfteci, macuncu ve kaset tezgahıyla karşılandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.