Mübarek Kurban Bayramı Vesilesiyle Malkara İlçe Protokolünden Bir Dizi Ziyaret

Mübarek Kurban Bayramı vesilesiyle Malkara İlçe Protokolü, 9 Temmuz 2022 Cumartesi günü Kurban Bayramının 1. gününde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel’in öncülüğünde gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında, Malkara Huzurevi misafirleri, şehitlerimiz Mehmet Dölkan, Kemal Kartal ve Necmi Elmesan’ın aileleri ile yakınları ziyaret edilerek Mübarek Kurban Bayramları kutlandı.

Hatırlanmaktan ve ziyaret edilmekten son derece mutlu olan Malkara Huzurevi sakinleri ve şehit aileleri ile yakınları Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel’e, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve beraberindeki protokol üyelerine teşekkür ettiler.

Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve beraberindeki protokol üyeleri ise evlerinin kapılarını açan şehit aileleri ile yakınlarına misafirperverliklerinden dolayı, Malkara Huzurevi misafirlerine de hoş sohbetleri için teşekkür ettiler.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.