Miss Turkey 2017 sonuçlandı

1926 yılında Emek Sahnesi’nde ilk kez düzenlenen Miss Turkey, Bu gece yine İstanbul’un eğlence ve kültür merkezi olan Beyoğlu Grand Pera’da gerçekleşti. Muhteşem finalde güzellerimiz izleyicileri zaman yolculuğuna çıkararak bambaşka bir atmosfere taşıdı…

1980 yılından beri ‘’Miss World’’, ‘’Miss Universe’’, ‘’Miss Supranational’’, ‘’Miss International’’, ‘’Miss Earth’’, ‘’Asya Pasifik’’, ‘’Mr.World’’ gibi onlarca yarışmanın Türkiye lisans sahibi olan ‘’Miss Turkey’’ organizasyonu, ülkemizi temsil etmek amacıyla dünyanın çeşitli yerlerinde düzenlenen bu yarışmalarda Türk kadınının özelliklerini ve imajını dünyaya en güzel şekilde anlatmayı hedefliyor.

Bu gece seçilen üç güzelimizden Itır Esen ülkemizi Çin Halk Cumhuriyeti’nde düzenlenecek olan ‘’Miss World’de’’, Aslı Sümen Amerika Birleşik Devletleri’nde ‘’Miss Universe’de’’, Pınar Tartan ise Polonyo’da ‘’Miss Supranational’da’’ temsil edecek.

Miss Turkey 2017, Özlem Süer tarafından tasarlanan gece kıyafetleri, Cihan Nacar imzalı mayo koleksiyonu ve Deichmann’ın birbirinden şık ayakkabıları ile, günümüz hologram teknolojisi kullanılarak Yasin Soy’un koreografisi ve Recep Sürmeli’nin rejisiyle masalsı bir anlatımla sahnelendi. Miss Turkey 2017 bu sene Staras Technical ekibinin sahne şovu, dekoru ve ışığıyla görsel bir şölene dönüştü.

Bu özel gecede jüri üyelerimiz, Miss Turkey Başkanı Can Sandıkçıoğlu başta olmak üzere Güneri Cıvaoğlu, Özlem Süer, Çağıl Özge Özkul, Op. Dr. Bülent Cihantimur, Tan Sağtürk, Meyra Ilıcak ve Prof. Dr. Ali Alp Özak güzellerimizi seçerken oldukça titiz davrandı.

Türkiye’nin en güzel üç kızı ülkemizi gidecekleri yarışmalarda en iyi şekilde temsil etmek üzere yeni bir maratona başlıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.