Merve Bayraktar eşi oyuncu Ufuk Bayraktar’ın mesajlarını ifşa etti!

Ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar sosyal medyada paylaşılan ekran görüntüleri ile gündem oldu. Merve Bayraktar ile evli olan oyuncunun sosyal medyada başka kişilerle konuşarak eşini aldattığı iddia edildi.

Ezel dizisinde “Ramiz Dayı” karakterinin gençliğini canlandıran Ufuk Bayraktar sosyal medya konuşmaları ile gündem oldu. Oyuncunun eşi Merve Bayraktar, sosyal medyada Ufuk Bayraktar’ın başka bir kadınla konuştuğunu ve onu aldattığını iddia eden konuşmaların fotoğraflarını yayınladı.

blank

Merve Bayraktar eşinin kendisini genç bir kızla aldattığını ve mahkemeye vereceğini söyledi.

Eşini kendi evinde kendi yatağında genç bir kızla aldattığını ve mesajlarını gördüğünü söyleyen Merve Bayraktar bu paylaşımları Ufuk Bayraktar‘ın Twitter hesabı üzerinden yaptı.

Merve Bayraktar, kendisinden af dileyen oyuncu eşi Ufuk Bayraktar’ın da mesajlarını yayınladı.

UFUK BAYRAKTAR KİMDİR?

Ufuk Bayraktar 12 Eylül 1981 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Liseyi Gürsoy Koleji’nde okuduktan sonra üniversiteye gitmeme kararı alan Ufuk Bayraktar ve babası Cevahir Bayraktar’ın Cihangir’de işlettiği Firuzağa Kahvesi’nde çalışmaya başladı. Burada Zeki Demirkubuz tarafından keşfedilen Bayraktar, yönetmenin Bekleme Odası ile Kader adlı filmlerinde rol aldı. Daha sonra Nuri Bilge Ceylan’ın İklimler, Semih Kaplanoğlu’nun Yumurta, Cemal Şan’ın Ali’nin Sekiz Günü ve Feo Aladağ’ın Ayrılık adlı filmlerinde rol aldı.

Atv’de yayılanan Ezel dizisinde Tuncel Kurtiz’in oynadığı “Ramiz Dayı” karakterinin gençliğini canlandırdı. Milat dizisinde ise onun çocukluğunu, genç oyuncu Hira Mert Yüce canlandırdı.

Ufuk Bayraktar Merve Bayraktar ile evlidir ve Efe Cevahir adında bir oğlu vardır.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.