Meral Akşener’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ”Dark” göndermeli sosyal medya tepkisi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın YouTube, Twitter, Netflix gibi sosyal medya platformlarının kontrol altına alınmasına ilişkin açıklamalarına tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 4. çocuğunu kucağına alan kızı Esra Albayrak’a sosyal medya üzerinden yapılan cinsiyetçi saldırıya sert tepki göstererek, “Bir bebek üzerinden ailesine ve onların temsil ettiğini düşündükleri değerlere saldıran bu alçakların peşini bırakmayacağız. Hukuk önünde işledikleri suçun cezasını çekecekler” ifadelerini kullandı. “Yalanın, iftiranın kişilik haklarına saldırının alıp başını gittiği bu mecraların bir düzene sokulması şart” ifadesini kullanan Erdoğan, sosyal medyaya yönelik kapsamlı bir hukuki düzenlemenin yolda olduğunu belirtti. Erdoğan, “Bu millete, ülkeye bu tür mecralar yakışmıyor. Bu tür sosyal medya mecralarının tamamen kaldırılmasını, kontrol edilmesini istiyoruz” dedi.

Erdoğan’ın sosyal medyanın kontrol edilmesine ilişkin sözlerine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den tepki geldi. Sosyal medya hesabından Erdoğan’ın sözlerini de alıntılayarak paylaşımda bulunan Meral Akşener, “İşte vizyon, işte akıl, işte strateji. Mecburen A Haber izleyeceğiz artık…” ifadelerini kullandı.

blank

Meral Akşener, ikinci paylaşımında Netflix’in popüler dizilerinden The Dark’a gönderme yaparak “Dark’ın son sezonunu bitirmeden Netflix’i kapatırsan vallahi gücenirim Sayın @RTErdogan.” dedi. 3. sezonu geçen hafta yayınlanan Dark dizisi Netflix’in en popüler yapımlarından biri.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.