Meral Akşener hastaneye kaldırıldı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kalbinde ritim bozukluğu nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Meral Akşener’in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Akşener ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kalp ritmi bozukluğu nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Akşener’in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Akşener’in kontrol amacıyla bugün hastanede kalması bekleniyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Akşener’in hastaneye kaldırılması ile ilgili sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

“Kalp çarpıntısı ritim bozukluğu sebebiyle hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.