Metropol İstanbul’un çocuklar için hayata geçirdiği ‘Kids Fest’ dopdolu bir programla başlıyor

Metropol İstanbul’un çocuklar için hayata geçirdiği ‘Kids Fest’, 21 Ocak tarihinde dopdolu bir programla başlıyor. Çocukların yakından takip ettiği efsane karakter ve yapımların çocuk gösterileri, konserler ve aksiyonu bol basketbol akrobasi şovları ile ‘Kids Fest’, 21 Ocak – 4 Şubat tarihleri arasında çocuklara unutulmaz bir sömestir eğlencesi yaşatacak.

Her yaş grubundan tüm çocukların beğeniyle takip edeceği birbirinden renkli eğlenceler arasında ilk sırayı, çocuklar için hazırlanan özel sahne gösterileri alıyor. Türkiye’nin ilk Türk kendi yapım çizgi dizisi olan efsane Kral Şakir, içinden iyiliğin eksik olmadığı miniklerin sevgi dolu yapımı ‘Maşa İle Koca Ayı, beğeni ile takip edilen ‘Mucize: Uğur Böceği İle Kara Kedi’ ve sömestir öncesi yeni filmi ile vizyonda olan ‘Rafadan Tayfa’, ‘Kids Fest’ için özel sahne gösterileri ile Metropol İstanbul’da olacak.

blank

Türkiye’nin en ünlü basketbol akrobasi gurubu ‘Action Team’ ise 2 günde toplam 6 özel gösteri için ‘Kids Fest’ sahnesinde olacak. ‘Action Team’, basketbol akrobasi şovu ile hem basketbola gönül veren genç çocukları ve aileleri hem de aksiyon seven minikleri kendisine hayran bırakacak.

‘Kids Fest’te tüm bu özel gösteri ve şovların yıldızı ise Gönül Yeprem ile Onur Erol olacak. Müzik eğitimcisi ve yazar Gönül Yeprem ile eğitimci ve müzisyen Onur Erol, çocukların büyük bir beğeni ile takip ettiği ve gönülden eşlik ettikleri unutulmaz şarkılarla sahnede olacak ve eğlenceli anlara imza atacaklar.

Etkinlik programı: 21-22 Ocak: ‘Action Team’, 23 Ocak: Rafadan Tayfa, 24-25 Ocak: Kral Şakir, 26-27 Ocak Maşa İle Koca Ayı, 28 Ocak: Gönül Yeprem Konseri, 1-2 Şubat Mucize: Uğur Böceği İle Kara Kedi, 4 Şubat: Onur Erol Konseri

Etkinlikle İlgili Detaylı Bilgi İçin: www.metropolistanbul.com

Ayrıntılı Bilgi için : 3D İLETİŞİM HİZMETLERİ / Gülçin Yılmaz İzel 0532 244 46 29 Gülay Akdeniz 0536 566 50 50

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.