Merakla beklenen filmler ardı ardına vizyona giriyor

Görevimiz Tehlike’den Winnie the Pooh’ya hayranlarının merakla beklediği filmler ardı ardına vizyona girecek. İşte en keyifli listeden bir seçki.

Bu yaz döneminde hem yetişkinlere hem de çocuklara yönelik, birbirinden güzel yapımlar ardı ardına vizyona girecek. Komediden gerilime her zevke hitap edecek filmler arasından öne çıkan yapımları derledik…

Otel Transİlvanya 3: Yaz Tatili (Hotel Transylvanıa 3: Summer Vacatıon): Büyük küçük herkesin severek izlediği serinin devam filminde Adem Sandler yine Dracula karakterine can veriyor. Mavis, Dracula’yı lüks bir canavar cruise gemisinde aile yolculuğu ile şaşırtıyor. Dracula ise bu yolculukta tüm canavarların eski düşmanı olan Van Helsing’in torununa aşık oluyor. Bu animasyonun yönetmen koltuğunda ise Genndy Tartakovsky oturuyor. (13 Temmuz)

Gökdelen (Skyscraper): Dwayne ‘The Rock’ Johnson’un her sene ilgiyle takip edilen aksiyon filmlerine bu sene bir yenisi daha katılıyor. Filmde yer alan cesur aksiyon sahneleri dikkat çekiyor. Dwayne Johnson bir binada güvenlik görevlisi olarak çalışan ve rehine krizinin ortasında kalan bir adamı canlandırıyor. Filmin, senaryosu ve yönetmenliği ise Rawson M. Thurber’a emanet. (13 Temmuz)

İlk Arınma Gecesi (The FIrst Purge): The Purge gerilim sinemasını farklı bir boyuta taşıyan senaryosuyla herkesin dikkatini çekmişti. Daha sonra serileşerek ikonik statüsüne erişen ‘Arınma Gecesi’ serisinin en son filmi sinemaseverleri her şeyin başlangıcına götürüyor. Seride yeni politik irdelemeler, kargaşa ve daha fazlası var. (20 Temmuz)

Görevimiz: Tehlike-Yansımalar (Mission: ImpossIble-Fallout): Ethan Hunt ve ekibi bilindik bir düşmanla karşı karşıya kalırken, kötü giden bir görevin ardından zamanla yarışıyor. Şimdiye kadar vizyona giren ‘Görevimiz: Tehlike’ filmleri gibi ‘Tehlike Yansımalar’da da aksiyonla gerilimi birleştiren unsurlar bulunuyor. Film boyunca Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Ving Rhames ve Alec Baldwin akıl almaz performanslar sergiliyorlar. (27 Temmuz)

ChrIstopher RobIn: İşçi sınıfına mensup, aile adamı olan Christopher Robin, sıkıcı masa başı işinde çalışırken, çocukluk arkadaşı Winnie the Pooh ile karşılaşır ve hayatın sevinçlerini yeniden keşfederek, Winnie The Pooh’nun yardımıyla hayata tekrar tutunur. Savaş sonrası Londra manzaralarıyla süslü filmin başrollerinde Ewan McGregor ve Hayley Atwell var. (3 Ağustos)

Mile 22: Mark Wahlberg ve yönetmen Peter Berg, ‘Lone Survivor’, ‘Deepwater Horizon’ ve ‘Patriots Day’in ardından ‘Mile 22’ ile dördüncü kez bir araya geliyor. Filmde, seçkin bir Amerikan istihbarat subayının, çok gizli bir taktik komuta biriminden yardım alarak, gizemli bir polis memurunu ülkeden gelen hassas bilgilerle kaçırmaya çalışması anlatılıyor. Filmde John Malkovich, Lauren Cohan, Rhonda Rousey ve Iko Uwais de yer alıyor. (3 Ağustos)

Karanlık Zihinler (The Darkest MInds): Alexandra Bracken’ın ses getiren romanından esinlenerek beyazperdeye aktarılan filmde bir veba, dünyadaki çocukların çoğunu yok etmiştir ve kalanların hepsi gizemli süper güçlere sahip olmuştur. Filmin senaryosu Chad Hodge tarafından yazılmış, yönetmenliğini ise Jennifer Yuh Nelson üstlenmiş. Fantastik bilim kurgu sevenlere ilaç gibi gelecek filmin başrollerinde ise Mandy Moore ve Gwendoline Christie gibi isimler yer alıyor. (3 Ağustos)

Meg: DERİNLERDEKİ DEHŞET (THE MEG): Jon Turteltaub’un yönettiği filmde Jason Statham, aksiyon sahneleriyle seyircileri heyecan ve gerilime doyuruyor. Uluslararası denizaltı gözlem programının bir parçası olan denizaltı, daha önce soyu tükendiği düşünülen devasa bir köpekbalığı tarafından saldırıya uğruyor. Uzman derin deniz kurtarma dalgıcı Jonas Taylor korkularıyla yüzleşerek ve kendi hayatını tehlikeye atmak zorunda kalıyor. (10 Ağustos)

The Spy Who Dumped Me: Mila Kunis ve Kate McKinnon, birinin eski erkek arkadaşının casus olduğunu öğrenmesiyle, kendilerini uluslararası bir komplonun içinde bulan Audrey ve Morgan isimli iki arkadaşı canlandırıyor. Bu iki komik aktris, hem komik hem de keyifli bir filme imza atmış. Susanna Fogel filmin hem yönetmenliğini üstlenmiş hem de senaryo takımında yer almış. (10 Ağustos)

The HappytIme Murders: Hollywood’un en komik kadınları Melissa McCarthy, Elizabeth Banks and Maya Rudolph yetişkinler için Susam Sokağı’nda buluşmuş. ‘The Happytime Murders’, insanların ve kuklaların birlikte yaşadığı bir dünyada geçiyor. 80’lerin en başarılı çocuk programının kuklaları, teker teker ölü bulunmaya başlanıyor. Alkolik ve gözden düşmüş bir polis dedektifi ise harekete geçerek bu ölümlerin arkasındaki sırrı araştırmaya başlıyor… (17 Ağustos)

Adalet 2 (The EqualIzer 2): Antoine Fuqua’nın yönetmen koltuğunda oturduğu devam filmi, Denzel Washington, Pedro Pascal, Bill Pullman ve Melissa Leo gibi ünlü isimleri başrol kadrosuna taşıyor. 2014 tarihli gerilim filminin devamında Robert McCall sömürülen ve ezilenler için adalet sunmaya devam ederken, eski bir arkadaşının katledilmesiyle birlikte harekete geçiyor. Ancak sevdiği bir insan için ne kadar ileri gidebileceği filmin ana sorusu oluyor. ‘The Equalizer 2’ ayrıca Denzel Washington’ın kariyeri boyunca çektiği ilk devam filmi olma özelliğine de sahip. (24 Ağustos)

ReplIcas: Yönetmen Jeffrey Nachmanoff’un yeni bir bilim-kurgu gerilimi Replicas’ta Keanu Reeves, bir araba kazasında ailesini kaybettikten sonra onları geri getirmeyi takıntı haline getiren bir bilim insanını canlandırıyor. Filmde ayrıca, Alice Eve ve Thomas Middleditch, Emily Alyn Lind rol alıyor. (24 Ağustos)

İnanılmaz Aile 2 ( IncredIbles 2): Uzun zamandır beklenen devam filmi nihayet geliyor. Yapımda ilk filmdeki olaylardan hemen sonra geçecek. Parr ailesi üyelerinden Helen dünyayı kurtarırken, Bob Parr çocuklara bakmak için bırakılır. Helen’ın karşısına çıkan yeni bir süper kötü adam ortama girdiğinde ise işler daha da kötüleşir. (28 Eylül)

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.