Mehmet Ali Erbil’den korkutan haber! Otomobilinde fenalaştı!

Uzun süredir ‘Kaçış sendromu’ hastalığıyla mücadele eden ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’den sevenlerini korkutan haber geldi. ‘The Hope’ filminde rol alan Erbil, set çıkışı eve dönüş yolunda otomobilinde fenalaştı.

Geçtiğimiz günlerde evinin banyosunda düştükten sonra zor günler geçiren sunucu ve oyuncu Mehmet Ali Erbil, yoğun geçen tedavi sürecinin ardından ekranlara geri dönmüştü.

@gazetemagtv Mehmet Ali Erbil’in bu görüntüsü olay oldu! #gazetemag #mehmetalierbil #magazin #haber #gündem #sokak #cadde #tiktok ♬ orijinal ses – gazetemagtv

Şu sıralar başrollerinde; Tolga Yüce, Gizem Denizci ve Alix Kermes’in yer aldığı ‘The Hope’ filminde rol alan Mehmet Ali Erbil, set çıkışı eve dönüş yolunda otomobilinde fenalaşınca Maslak’ta özel bir hastaneye kaldırıldı.

Mehmet Ali  Erbil’in yakın arkadaşı Ercan Avşar, ünlü şovmenin son durumunu ‘fenalaşınca hastaneye gittik, şu an iyi’ açıklamasında bulundu. Erbil’in bugün çekimler için yeniden sete döndüğü öğrenildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.