Gökhan Özoğuz, Ozan Güven’e destek çıktı!

Bir süredir birlikte olduğu Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddia edilen oyuncu Ozan Güven'e tepkiler sürerken, Gökhan Özoğuz destek verdi.

Oyuncu Ozan Güven’in bir süredir birlikte olduğu sosyal medya uzmanı Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddiasına birçok yurttaş tepki gösterirken şarkıcı Gökhan Özoğuz’den destek geldi.

Ozan Güven ilk kez konuştu! Deniz Bulutsuz’un darp iddiasında yeni gelişme!

Özoğuz, Twitter’dan yaptığı paylaşımla Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddia edilen Ozan Güven’e destek çıktı. “Ozan Güven Yalnız Değildir” tagıyla paylaşım yapan şarkıcı Özoğuz, “Tanıyanlar bilir” notunu düştü. Paylaşımın ardından Özoğuz’a tepki mesajları yağdı.

blank

Yorumlara cevap veren Özoğuz, “Benim kadına şiddeti destekleyebileceğimi düşünen arkadaşlar, ironik birer canavarsınız” açıklamasında bulunarak, ironi yaptığını ifade etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.