Manchester United’dan Van Persie ve Nani açıklaması

Manchester United Vakfı CEO’su John Shiels ve takımın eski futbolcularından Quinton Fortune bir organizasyon kapsamında Türkiye’ye geldi. Manchester United Vakfı CEO’su Shiels ve eski futbolcu Fortune, risk yönetimi paylaşımları için İstanbul’daydı. Düzenlenen sohbet toplantısında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan ikili etkinliğin ardından soruları yanıtladı.

CEO John Shiels, Fenerbahçe’nin Nani ve Van Persie transferlerini yorumladı.

Shiels, “Van Persie ve Nani, Manchester United’ın kazanan futbolcularıydı. Onlarla beraber başarılar yaşadık. Ama takımın yeni sisteminde bize uygun olmadıklarını düşündük. Onlar artık buradalar ama ikisi için de Old Trafford’da hep sıcak bir karşılamamız olacak. Onlar bizim ailemizin bir parçası. İleride Türk takımlarıyla başka transfer çalışmaları da yapacağımızı düşünüyorum” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.