‘Spectre’ filminin galasında Kate Middleton göz kamaştırdı!

Spectre filminin Royal Albert Hall’da düzenlenen prömiyerinde, bir kez daha 007 James Bond karakteriyle izleyeceğimiz Daniel Craig ve rol arkadaşları konukları birlikte karşıladı.

PRENS HARRY DE GECEYE KATILDI

Daniel Craig geceye birlikte katılan Kate Middleton, Prens William ve Prens Harry’le sohbet etti. Bu sırada ünlü oyuncuyu eşi Rachel Weisz de yalnız bırakmadı.

GALAYI UNUTTURDU

Sade bir elbise giyen Kate Middleton, gecenin en güzel kadınıydı. Galaya katılanlar filme bakmak yerine prensesin güzelliğine odaklanıp kaldı.

EŞİNİN ELİNİ BIRAKMADI

Craig, Prens Harry ile keyifli bir sohbetin içindeyken eşinin elini bir an olsun bırakmadı. Spectre’da Daniel Craig’e Fransız oyuncu Léa Seydoux, Monica Bellucci, Andrew Scott, Dave Bautista ve Christoph Waltz eşlik edecek.

FİLMİN KONUSU

Yönetmenliğini yine Sam Mendes’in üstlendiği film, Bond 007’nin gizli servisi yaşatma mücadelesine dikkat çekiliyor. Aynı zamanda geçmişinden gelen şifreli mesaj ile birlikte Bond, kötü gerçekleri su üstüne çıkarmayı planlıyor. Film, 6 Kasım’da Türkiye’de vizyona girecek.

Kate Middleton1

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.