Mahsun Kırmızıgül’ün oğlu sevgilisiyle babası gibi poz verdi

Türkücü, oyuncu, yönetmen Mahsun Kırmızıgül’ün, oğlu Mahmut Kırmızıgül kız arkadaşı ile katıldığı bir davette boy gösterdi. Babasına olan benzerliği ile konuşulan Mahmut Kırmızıgül, tıpkı babası gibi bakış atarak objektiflere poz verdi.

Oyuncu ve yönetmen Mahsuz Kırmızıgül’ün 20 yaşındaki oğlu Mahmut Kırmızıgül sevgilisi ile ortaya çıktı.

SARIŞIN BİR GÜZELLE BOY GÖSTERDİ

Sürekli esmer kızlarla yakalanan Mahmut Kırmızıgül, ilk kez yanında sarışın bir güzelle görüntülendi. Davete Mina Ceran ile katılan Mahmut, sevgilisinin elini bir an olsun bırakmadı.

blank

BABASINA ÇOK BENZİYOR

Mahsun Kırmızıgül’un oğlu Mahmut Kırmızıgül’ün babasına olan benzerliği ise dikkat çekti. Kırmızıgül, tıpkı babası gibi bakış atarak objektiflere sevgilisiyle poz verdi.

BU DEFA KAÇMADI

İlk kez gazetecilerden kaçmayan Mahmut Kırmızıgül, geçtiğimiz yıllarda fotoğrafını çeken habercilere, “Çekmeyin babam küsüyor sonra” diyerek tepki göstermişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.