Mahkeme Arda Turan’a ‘cinsel taciz’ suçundan verdiği beraat kararının gerekçesini açıkladı

Şarkıcı Berkay Şahin ile 9 Ekim 2018 gecesi yaşadığı kavga sonrası Arda Turan’ı 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezasına çarptıran İstanbul 41. Asliye Ceza Mahkemesi, ünlü futbolcuya ‘cinsel taciz’ suçundan verdiği beraat kararının gerekçesini açıkladı.

Mahkeme, beraat kararına Arda Turan’ın suçlamayı kabul etmemesini, tanık Önder Tiryaki’nin ifadesinde tacizi duymadığını söylemesini ve dosyada Berkay’ın eşi Özlem Şahin’in ifadesinden başka somut ve inandırıcı delil bulunmamasını gerekçe gösterdi.

Dilekçede, “Sanığın suçu işlediğine dair şüphe oluşmasına rağmen tam bir vicdani kanaat oluşmamış. ‘Şüpheden sanık yararlanır’ ilkesi gereğince sanığın beraatine karar vermek gerekmiştir” denildi.

Berkay’ın avukatından Arda Turan isyanı!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.