Berkay’ın avukatından Arda Turan isyanı!

Berkay’ın avukatı Ayşegül Mermer, Arda Turan’ın cinsel taciz suçundan beraat etmesine yaptığı açıklamayla tepki gösterdi.

Arda Turan ve Berkay arasında süren dava aylar sonra bugün sonuçlanmıştı. 5 ayrı suçtan yargılanan Arda Turan, cinsel taciz suçundan beraat etmiş ve diğer suçlardan 2 yıl 8 ay 15 gün ceza almıştı. Mahkeme, hükmün açıklanmasını geriye bırakmıştı. Dava sonrası Berkay’ın avukatı Ayşegül Mermer, Arda Turan’ın cinsel taciz suçundan beraat etmesini doğru bulmadıklarını ifade etmişti. Ayrıca Mermer, diğer suçlardan verilen cezalarında az olduğunu ileri sürmüştü.

“AVUKAT OLARAK DEĞİL, KADIN OLARAK İSYAN EDİYORUM!”

Ayşegül Mermer yaptığı açıklama ile Arda Turan’ın cinsel taciz suçundan beraat etmesine isyan etti. Mermer, “Bugünkü isyanım bir avukat olarak değil, bir kadın olarak! Peki suçlu kim? Cinsel saldırıya uğrayıp sessiz kalmayan mı? Kadınlara laf atmaktan, kadın cinayetlerine kadar kadar uzanan vahşet ne zaman son bulacak? Bugün yine kadına yapılansaldırı konusunda sınıfta kaldık. Ey yasa uygulayıcılar! Siz böyle devam edin! Şiddete maruz kalan kabulcü yaklaşımı da çaresizliği de kronikleştirin!” ifadelerini kullandı.

blank

Show TV Ana Haber bülteni sunucusu Ece Üner’den Arda Turan’a gol!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.