Magazinin sevilen isimlerini buluşturan düğün

Ferhan Şensoy ile Derya Baykal’ın kızları Ferhan Şensoy, Cem Öğet’le dünyaevine girdi. Çiftin bu özel gününde magazinin sevilen isimleri yer aldı.

Oyuncu Ferhan Şensoy ile Derya Baykal’ın kızları Müjgan Ferhan Şensoy, üç yıldır birlikte olduğu sevgilisi Cem Öğet ile Tarabya Fransız Bahçesi’nde görkemli bir törenle evlendi. Arda Turan, Aslıhan Doğan, Esra Erol, Burak Özçivit, Fahriye Evcen, Burak Sağyaşar, Hatice Şendil, Bergüzar Korel, Tuba Büyüküstün, Umut Evirgen gibi isimlerin katıldığı gecede adeta ünlüler geçidi yaşandı. Şensoy, Tuvana Büyükçınar imzalı bir gelinliğiyle davetlileri büyüledi. Sarp Levendoğlu ile uzun süredir birlikte olan Derya Şensoy da ablasının düğününe erkek arkadaşıyla geldi. Basına birlikte görüntü vermek istemeyen çift, gece sonu düğünü arka kapıdan terk etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.