Madonna Yeni Zelanda’da duygusal anlar yaşadı

Madonna Cumartesi günü sahneye çıktığı Yeni Zelanda’da duygusal anlar yaşadı. Oğlu Rocco ile ilgili konuşan ve La Vie en Rose isimli şarkıyı onun için söyleyen Popun Kraliçesi’nin performans boyunca gözleri dolu haldeydi.

Madonna eski kocası Guy Ritchie ile 15 yaşındaki oğlunun velayeti üzerine karşı karşıya gelmişti. Dünya turnesine çıkan annesini terk edip babasının yanına yerleştiği haberleri duyulan Madonna, yaşadığı bu sıkıntıya dair ilk kez konuştu:

“Doğru, bir annenin oğluna duyduğu sevgiden daha güçlüsü yoktur” diyen Madonna, titreyen sesiyle devam etti: “Eğer bu konuda biraz daha konuşursam ağlayabilirim. Ama bu şarkıyı ona adamak istiyorum. Bu bir adama duyulan aşkın şarkısı, ama biliyorum o da bir gün büyüyüp adam olacak. Umarım bunu bir yerlerden duyuyor ve onu ne kadar özlediğimi biliyordur.”

Bu sözlerin ardından Madonna şarkısını söylemeye başladı. İşte o anlar:

https://www.youtube.com/watch?v=2iQfSbc-lMw

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.