Mabel Matiz, performansıyla kendine hayran bıraktı

Şarkıları ve yorumuyla gönüllere taht kuran sanatçı Mabel Matiz, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu BtcTurk PRO sahnesinde İstanbullularla bir araya geldi. İkinci kez Harbiye’de hayranlarının karşısına çıkan Matiz, performansıyla kendine hayran bıraktı.

YouTube video

Kerki Solfej’in Yaz Konserleri kapsamında bu sezon ikinci kez Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda konser veren Mabel Matiz’in biletleri saatler öncesinden tükendi. Açıkhava konserlerine özel olarak ‘Kahrettim’ ve ‘Toy’ şarkılarını özel canlı aranjeyle ilk kez seslendirerek büyük beğeni toplayan başarılı sanatçı sürprizleriyle de geceye damgasını vurdu.

OKAY TEMİZİN’İN DENİZALTI RÜZGARLARI HARBİYE’DE

Okay Temiz’in Denizaltı Rüzgarları şarkısıyla konser alanını dolduran hayranlarını masalsı bir müzikal yolculuğa çıkaran Mabel Matiz orkestrasi, şarkının sonunda dakikalarca alkışlandı.

Sezonun ikinci Harbiye performansında da şarkılarını hayranlarıyla hep bir ağızdan seslendiren Mabel Matiz, finalde yoğun istek üzerine sahneye geri dönerek ”Yaşım Çocuk” şarkısına bis yaptı…

Muhteşem gecede Benan Bal İmzalı sahne kostümleri tercih ederek oldukça şık bir görüntüde sergileyen Mabel Matiz’i dinlemeye gelenler arasında Akasya Asiltürkmen, Eren Erdem ve Ceylan Ertem gibi isimlerde yer aldı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.