M1 Merkez AVM, kahkaha dolu bir etkinliğe imza attı

Gaziantep’in önde gelen alışveriş merkezi M1 Merkez AVM, kahkaha dolu bir etkinliğe imza attı.

Beşiktaş’ın efsane futbolcusu Pascal Nouma ve ünlü oyuncu Kadir Çöpdemir, Banu Noyan organizasyonuyla Gaziantep M1 Merkez Alışveriş Merkezi’ndeydi.
Önceki gün gerçekleşen etkinlikle Kadir Çöpdemir ve Pascal Nouma, sevenlerine ‘hayat muhabbetle güzel’ dedirtti.

Önce hayranlarının sorularını yanıtlayan Nouma ve Çöpdemir, ardından da imza dağıtıp fotoğraf çektirdi.

Survivor’da Nihat Doğan’la kavga ettiği için diskalifiye olan Nouma, Nihat Doğan hakkında neler düşünüyorsunuz? Radyo programına davet etmeyi düşünüyor musunuz” sorusuna “Biz 2011 de tanıştık. Şimdi sene 2015. Kavga bitti. Şimdi selamınaleyküm Nihat, başka bir şey yok” yanıtını verdi.

İkiliye, “Birlikte aynı dizide veya sinema filminde rol alsanız yanınızda kadın oyuncu olarak kimi isterdiniz” diye sorulunca Kadir Çöpdemir, “Mümkünse kadın olmasın abi. Pascallauğraşamayız. O film 3 yıl sürer” dedi.

Kadir Çöpdemir’in Pascal’ın tam bir et tutkunu olduğunu söyleyerek, “ Bir et lokantasına gitsek, Pascal Bülent Ersoy’dan çok yer. Bir oturuşta 3,5 kilo yer. eti çok sever. Bülent Ersoy beni ve bütün sülalemi yer. Bülent Hanım kırk pınar pehlivanlarını yere çalacak güçte” diye konuştu.

Futbolu bırakan Pascal, “Şimdi sahaya çıksam ancak 25 dakika oynarım. Unutamadığınız golünüz hangi maçta ; Benim bütün gollerim güzeldir ama Beşiktaş’ta oynarken attığım tüm golleri unutamam” dedi.

Kadir Çöpdemir, Hülya Avşar’ı çok beğendiğini söyleyen Pascal’a “Ancak annenin ahretliği olabilir, kendi yaşına uygun birini söylesene…” diyerek Avşar Kızı’nı kızdıracak açıklama yaptı.

Bu arada Gaziantepli bir hayranı Kadir Çöpdemir’e evlenme teklifinde bulundu.

Gaziantepli genç kız “Size sürekli sosyal medya ya yazarak evlenme teklif ediyorum benimle ilgilenmiyorsunuz” diyerek seyircilerin arasından bağırıp sahneye çıktı ve Kadir e aşkını ilan etti ..

Bir hayranı da “Gaziantep hamamlarıyla meşhurdur” diyerek Kadir ve Pascal a Hamam peştamalı hediye etti.

banu noyan

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.