Kuruçeşme Açıkhava pop müziğin güçlü sesi Gülşen’i ağırladı

Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam Pop müziğin güçlü sesi Gülşen’i ağırladı.

Sahneye ‘Dan Dan’ şarkısıyla çıkan sanatçı, art arda seslendirdiği şarkılarla Kuruçeşme’yi yıktı geçti. ‘Bu anı o kadar çok bekledim ki.. İki senedir neler çektik sizin hasretinizden… Her şey devam ediyordu ama müzik susmuştu. Şimdi ise böyle şahane bir mekanda bir aradayız. Hava çok soğuk diye bütün repertuvarı ona göre hazırladık. Asla üşümeyeceğiz, gece boyu dans edeceğiz’ diye seyircisini selamlayan Gülşen hem oynadı hem oynattı.

blank

GÜLŞEN’DEN DANS ŞOV!

Binlerce hayranının akın ettiği konserde sanatçı söylediği şarkılarla, muhteşem dans performansı ve birbirinden iddialı kostümleriyle dinleyicilerini adeta büyüledi.

2,5 saat süren sahne performansı boyunca tüm hit şarkılarını seslendiren sanatçı, unutulmaz bir konsere imza attı.

Konser sonunda seyircilerin arasına giren Gülşen, şarkılarını sevenleri ile birlikte seslendirip karşılıklı dans etti. Sanatçı, soğuk havaya rağmen Kuruçeşme’yi tıka basa dolduran hayranlarını bitmeyen enerjisi ile adeta ısıttı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.