Kral Pop TV 2015 yılında en çok çalan Top 20 Listesini açıkladı

Kral Pop TV her hafta Ulusal Radyolar ,Yerel Radyolar ,Müzik Marketler , Üniversiteler ve Dijital Platformlardan gelen veriler ışığında hazırladığı Top 20 Listesiyle 2015 Yılında en çok çalan Top 20 Listesini açıkladı.
52 Haftanın ilk 10 ismi ise puanlanarak 2015 listesini oluşturdu. Bu veriler baz alınarak oluşturulan listede 2015 yılına damga vuran şarkılar ortaya çıktı.

Listeye Damga Vuranlar şarkıcılar ve şarkıları:

Gülşen Bu Listede Hem Bangır Bangır isimli Şarkısı ile 1 numara hemde Emrin Olur ve Dan Dan İsimli Şarkılarıyla listeye 3 şarkısı ile girerek damga vurdu.
Gülben Ergende 2015 yılında yaptığı düetler ile dikkat çeken isim oluyor. Gülben Ergen 2015 Top 20 Listesine hem Oğuzhan Koç ile yaptığı düet İle hem de Bora Duran ile yaptığı düet ile giriyor.
Listenin bir dikkat çeken ismi de Buray . 2015 Yılında müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan Buray İstersen isimli şarkısı ile dev isimleri geride bırakarak 2 numarada yer alıyor.

1.GÜLŞEN
BANGIR BANGIR

2.BURAY
İSTERSEN

3.AYŞE HATUN ÖNAL FT ONURR
GÜM GÜM

4.MABEL MATİZ
GEL

5.SİMGE
MİŞ MİŞ

6.ENBE ORKESTRASI & İLYAS YALÇINTAŞ
İNCİR

7.DEMET AKALIN
DERS OLSUN

8.GÜLBEN ERGEN FT OĞUZHAN KOÇ
AŞKLA AYNI DEĞİL

9.MUSTAFA CECELİ
HÜSRAN

10.MERVE ÖZBEY
YAŞ HİKAYESİ

11.EMRE AYDIN FT MODEL
BİR PAZAR KAHVALTISI

12.FERHAT GÖÇER
YILLARIM GİTTİ

13.GÜLŞEN
EMRİN OLUR

14.İREM DERİCİ
DEĞMEZSİN AĞLAMAYA

15.MABEL MATİZ
SARIŞIN

16.GÜLŞEN
DAN DAN

17.GÜLBEN ERGEN FT BORA DURAN
KALBİMİ KOYDUM

18.KORAY AVCI
SEN

19.GÖKHAN TEPE
GELSEN DE ANLATSAM

20.KENAN DOĞULU
AŞK İLE YAP

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.