Komşuları acıyıp yemek veriyordu! Dilencinin evinden yaklaşık 400 bin dolar çıktı!

Dilenciler dünyanın her yerinde duygu sömürüsü yaparak para kazanmaya devam ediyor. Komşularının acıyıp yemek verdiği yaşlı dilencinin hayatını kaybetmesi sonucu evinde yapılan aramada, 380 bin dolardan fazla para bulundu.

Irak’ın başkenti Bağdat’ta geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılan yaşlı dilencinin hayatını kaybetmesinin ardından milyoner olduğu ortaya çıktı. Dilencinin hayatını kaybetmesinin ardından iki kardeşi, ablalarının kimliğini almak için gittikleri evde poşetlere konulmuş halde milyonlarca Irak dinarı ve altın buldu.

Kardeşler ablalarına ait paraları ve altınları arabaya yüklerken dikkat çekince olay yerine polis çağrıldı. Polis, kardeşleri gözaltına aldı.

KOMŞULARI ACIYARAK YARDIM EDİYORDU
Kadının komşuları, dilenerek geçinen kadına hasta ve yaşlı kadına yardım ettiklerini, sürekli yemek verdiklerini belirtti. Dilenci kadının, ölen oğlunun da polis olduğu iddia ediliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.