Kocadan zengin olmak nasıl? Buse Varol’a Alişan sorusu!

Uzun süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu Buse Varol yeni bir proje ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Sosyal medya hesabından takipçileri ile soru-cevap etkinliği düzenleyen Buse Varol, eşi Alişan’la ilgili gelen “Kocadan zengin olmak nasıl?” sorusuna verdiği yanıtla adından söz ettirdi.

Eşi Alişan ile evliliğinde sık sık kriz olduğu yönünde çıkan haberlerle gündeme gelen Buse Varol, yeni proje ile uzun bir aranın ardından ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Varol, takipçileri ile Instagram’dan soru-cevap etkinliği düzenledi. Bir sosyal medya kullanıcısı “Alişan olmasa nasıl bir hayatın olurdu hiç düşündün mü? Kocadan zengin olmak nasıl?” sorusunu yöneltti.

“ALİŞAN İLE BERABER HAYATTA HİÇBİR PARANIN SATIN ALAMAYACAĞI İKİ EVLADIM VAR”

Varol, takipçisine şu yanıtı verdi: “Alişan’dan önce de sonra da hayatımda hiçbir değişiklik olmadı. O zaman da kendi paramı kazanıyordum. Şimdi de kazanıyorum. (Eğer kastettiğiniz zenginlik para ise) ama Alişan ile beraber hayatta hiçbir paranın satın alamayacağı iki evladım var. En büyük zenginliğim bu. Bir de bu hayat insana ne öğretiyor biliyor musunuz? Kalbini temiz tutarsan hayat sana cömert davranıyor zaten. Dilerim ki Allah kalbinize sevgi versin.”

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.