Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy, Amerika’da bir araya geldi

Kıvanç Tatlıtuğ ile 3 ay önce evlendiği Başak Dizer, Amerika -Los Angeles’a gitmişti. Çift burada yeni satın aldıkları eve yerleşti. Önceki gün de Çağatay Ulusoy ile buluşup Los Angeles’ta gezdip, alışveriş yapıp yemek yediler. Kıvanç Tatlıtuğ ile Çağatay Ulusoy sokaklarda tanınmadıkları için oldukça rahattı. Kıvanç Tatlıtuğ eşine sarıldı, sık sık öptü. Bu görüntüler Kanal D’deki ‘Renkli Sayfalar’ programında ekrana geldi. Kıvanç Tatlıtuğ’un abisi Tugay Tatlıtuğ da uzun süredir Amerika’da yaşıyor. Ekranların sevilen ismi Çağatay Ulusoy dil eğitimi almak için bir süredir Amerika’da. Ulusoy, Los Angeles’ta bir apartman dairesinde kalıyor.

kivanc cagatay

cagatay ulusoy

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.