‘Kirli Sepeti’ dizisinin yeni fragmanı yayınlandı

Başrolünde Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun gibi ünlü isimlerin olduğu, merakla beklenen ‘Kirli Sepeti’ dizisinden yeni fragman yayınlandı.

Yapımcılığını MedYapım’ın, yönetmenliğini Ece Erdek Koçoğlu’nun üstlendiği, FOX’un yeni dizisi Kirli Sepeti’nin yeni tanıtımı yayınlandı.

SİTEDE ÇALIŞAN HİZMETLİLERİ ANLATIYOR
Dizinin kadrosunda; Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan, Gözde Seda Altuner, Bestemsu Özdemir, Aleyna Özgeçer, Deniz Sarıkaş, Nihan Doğa, Serhat Kılıç ve Devrim Yakut gibi isimler yer alıyor.

Dizi, İstanbul’un zengin muhitlerinden birinde, bir sitede çalışan hizmetliler ve onların iş verenlerinin iç içe geçmiş hayatlarını konu ediyor.

https://twitter.com/dizikirlisepeti/status/1697293664647528626?s=20

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.