“Kirli Sepeti” dizisi, önümüzdeki sezonda da devam edecek

Halil İbrahim Ceyhan’ın ayrılığının ardından Melisa Döngel’in de “Kirli Sepeti”ne devan edip etmeyeceği merak konusuydu. Ünlü oyuncunun projenin yeni sezonunda da kadroda olacağı öğrenildi.

NOW ekranlarında yayınlanan “Kirli Sepeti” dizisi, önümüzdeki sezonda da devam edecek. MedYapım’ın pazar akşamları ekrana gelen dizisinde sezon finalinin ardından ayrılıklar yaşanmıştı. Halil İbrahim Ceyhan’ın ardından Melisa Döngel’in hikayesinin devam edip etmeyeceği merak edilmişti.

Melisa Döngel ağustos sonunda sete çıkacak olan dizide oynamaya devam edecek. Ece Erdek Koçoğlu’nun yönettiği diziye yeni karakterler de girecek.

YAZIN SİNEMA FİLMİ ÇEKECEK
Diğer yandan Melisa Döngel, Burak Sevinç ve Fikret Kuşkan’la “Güzel” adlı sinema filminde başrol oynayacak. Filmin çekimleri 17 Haziran’da Kapadokya’da başlayacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.