Kırgın Çiçekler dizisine ünlü oyuncu Deniz Uğur dahil oldu

Yayınlandığı günden beri sevilerek izlenen Kırgın Çiçekler dizisine ünlü oyuncu Deniz Uğur dahil oldu.

5 yetimhane kızının zaman zaman duygusallaştıran zaman zaman da gülümseten hikâyesini konu alan Kırgın Çiçekler, 2 sezondur en çok izlenen diziler arasında yer aldı. 3. Sezon içinde ciddi hazırlıklar yapan dizi, kadrosuna aldığı başarılı oyuncular ile daha da güçleniyor. Seyircisine sürprizler yaşatmaya devam eden Kırgın Çiçekler’in bu haftaki bölümüne sevilen oyuncu Deniz Uğur katılıyor. Kırgın Çiçekler’e heyecan katacak bir rol ile katılan Uğur; “Böyle bir dizi de rol almak beni mutlu etti. Diziye sürpriz bir rol ile giriyorum. Bakalım önümüzdeki bölümlerde neler olacak” dedi. Kabuk değiştirmeye devam eden dizinin gelecek bölümlerinde neler olacağı ise merakla bekleniyor.

NTC Medya Mehmet Yiğit Alp’in yapımcılığını üstlendiği dizinin başrollerinde Gökçe Akyıldız, Biran Damla Yılmaz, Naz Çağla Irmak, Hazar Motan ve Aleyna Solaker gibi genç neslin başarılı oyuncuları rol alıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.