Murat Boz’dan ayrılan Aslı Enver hakkında yapılan haberlere isyan etti

Evlilik yolunda ilerlediği Murat Boz’dan ayrılan Aslı Enver hakkında yapılan haberlere isyan etti.

Geride bıraktığımız haftalarda Murat Boz’un ihanet gecesi ortaya çıktıktan sonra gözler Aslı Enver’e çevrilmiş, güzel oyuncunun bu olaylar yaşanmadan bir iki hafta önce ilişkisini bitirdiği ortaya çıkmıştı. Herkes ilişkinin bu hale gelmesinde Murat Boz’un suçu olduğunu söylerken Aslı Enver hakkında ortaya atılan bir iddia gündemi değiştirdi. İlişkiyi bitiren kişinin Özcan Deniz olduğu ve aynı dizide birlikte oynadığı Aslı Enver’le yakınlaştığı haberleri yapıldı. Taraflar konunun üzerinde fazlaca durmazken haberlerin ve yorumların ardı arkası kesilmeyince Aslı Enver sessizliğini bozdu ve sosyal medya hesabından taraflı ve bilinçli yapıldığını düşündüğü bu haberler hakkında yasal hakkını kullanacağını açıkladı.

İşte Enver’in o paylaşımı:

“Günlerdir hakkımda çıkan haberleri üzüntü ve hayretle izliyorum. “Yok artık” dedim, ciddiye almamaya çalıştım ama bu haberler biraz medya manipülasyonuna dönüşmeye başladı ve sonu gelmiyor. Bugün itibariyle asılsız ve art niyetli olduğuna inandığım, iftira boyutundaki haberler karşısında her türlü yasal hakkımı kullanacağımı bildiririm.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.