Kıbrıs’ta sahne alan Funda Arar’dan Rihanna imajı

Önceki gün Kıbrıs’ta sahne alan şarkıcı Funda Arar, fıstık yeşili yırtmaçlı bir elbisesiyle dikkat çekti.

Kuzey Kıbrıs’ta Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Arar, geceye cesur bir kıyafetle çıkmayı tercih etti. Alexandre Vauthier tasarımı elbise giyen Funda Arar, orijinal tasarımın dışına çıktı. Fransız moda tasarımcısı Alexandre Vauthier elbisesi, orijinalinde derin yırtmaç ve derin göğüs dekoltesi barındırıyordu. Funda Arar ise, iddialı tasarımın göğüs dekoltesi kısmını tamamen iptal ettirip sadece bacak dekoltesinde odaklanılmasını istedi. Arar, elbisenini içinde bir de gümüş pullarla süslü mini şort giyerek tarzını tamamladı.

blank

Alexandre Vauthier’in 2014 ilkbahar yaz koleksiyonunda yer alan elbiseyi üzerinde gördüğümüz ilk isim ise Rihanna’ydı. Rihanna 2014 Gammy ödül töreninde tasarım elbiseyi orijinaline sadık kalarak giymişti. Elbiseye eklenen pullu detayı ise aksesuardan yana kullanmıştı. Rihanna, derin göğüs dekoltesine kalın pullu bir kolye takarak tarzını tamamlamıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.