“Keşke onunla evlenseydim” Yeşim Salkım’dan ünlü şarkıcıya ilan-ı aşk!

Eda-Metin Özülkü çifti ve Ferda Anıl Yarkın ile sahneye çıkan ünlü şarkıcı Yeşim Salkım, aşk itirafıyla herkesi şaşırttı.

Pop müziğin sevilen isimleri Yeşim Salkım, Eda – Metin Özülkü, Ferda Anıl Yarkın’dan oluşan “Çılgınlar Kulübü” geçtiğimiz akşam Hakan Eren’in organizasyonuyla sahne aldı.

“KEŞKE BU ADAMLA EVLENSEYDİM”

Mekanı tıklım tıklım dolduran Çılgınlar Kulübü, yaklaşık 3,5 saat sahnede kaldı. Geceye Yeşim Salkım’ın aşk itirafı damga vurdu.

blank

Konservatuar zamanlarında Ferda Anıl Yarkın’la flört ettiklerini açıklayan Salkım, “Keşke bu adamla evlenseydim. Eda- Metin Özülkü çifti gibi biz de 31 seneyi deviren bir evlilik yaşayabilirdik. Sonradan dost olduk” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.