Kendi markasını yaratmak isteyenler için tasarladı

Global teknoloji lideri Epson, Berlin’de düzenlenen FESPA Global Print Expo’da en yeni modellerini ve çözümlerini tanıttı. Epson’un standında herkesin kendi markasını yaratabileceği süblimasyon yazıcılarından daha hızlı tekstil ürünü basabilen modellere sektöre yön verecek ürünlerini görücüye çıkardı…

Epson, Almanya’nın Berlin şehrinde düzenlenen dünyanın en önemli baskı fuarlarından FESPA Global Print Expo’da en yeni modellerini tanıttı. Epson, 31 Mayıs-3 Haziran arasında düzenlenen fuardaki standında birçok canlı gösterim gerçekleştirdi. Küresel teknoloji liderine, profesyonel mürekkep püskürtmeli yazıcılarından elde edilecek çeşitli baskı uygulamalarını sergilemek için Avrupa’nın dört bir yanından iş ortakları eşlik etti. Birlikte, şirketlere yeni iş fırsatları ve ek gelir akışının her zamankinden kolay olduğunu gösterdiler.

Kendi işini kurmak isteyenlere

Epson standı, çeşitli baskı örneklerini sunabilmek adına farklı alanlara bölünecek şekilde tasarlandı. Promosyon alanında, Epson’un iki masaüstü süblimasyon yazıcısı ile SC-F2100 DTG yazıcısı, küçük bir işletmenin veya girişimin rahatlıkla yeni bir iş alanı yaratmak için üretebileceği kupa, anahtarlık, tişört, minder ve telefon kılıfları gibi çeşitli promosyonel örnekler sundu. Epson’un ilk A4 boya süblimasyon yazıcısı SureColor SC-F100 ve 24 inç SureColor SC-F500, hızlı geri dönüş süreleri, güvenilirlik ve düşük toplam sahip olma maliyeti sunuyor. Herhangi bir uzmanlık bilgisi gerektirmeden kurulumu ve kullanımı kolay olan yazıcılar, SubliTec 3D baskı makinesi ile çalışıyor.

Saatte 155 metrekare baskı

Epson’un en yeni Direct to Garment yazıcısı SureColor SC-F3000, bir Schulze ısı tüneli ve ısı presiyle birlikte, daha yüksek hacimde tişört, polo gömlek, bez çanta ve diğer kumaş ürünleri tasarlamak ve basmak için eksiksiz, ideal bir paket sunuyor. Fuar süresince, Epson’un yeni nesil Direct to Fabric dijital tekstil yazıcısı Monna Lisa ML-8000 de ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Esneklik ve sürdürülebilirlik için tasarlanan bu yazıcı, en yeni 8 PrecisionCore baskı kafasıyla saatte 155 metre kare (600×600 dpi – 2 geçiş) baskı hızlarına ulaşabiliyor. Yüksek baskı kalitesi, üretkenlik, istikrarlı çalışma ve minimum kesinti süresi ile dijital baskıya geçmek isteyen şirketler için ideal hale getirerek uygun fiyata kolay kullanım sağlıyor. ML-8000, Unitech Mini Rainbow kurutucuya bağlı pigment mürekkebi ile pamuğa baskı yapabiliyor.

Canlı renkler için floresan baskı

Epson’un boya süblimasyonu SureColor SC-F9400H ve SC-F10000H modelleri ise fuar süresince ziyaretçilerine, moda, spor giyim, ev tekstili ve soft signage gibi çeşitli uygulamaları göstermek için floresan mürekkeplerle çalıştı. 64 inç SureColor SC-F9400H, parlak canlı renklere hayat veren iki floresan mürekkep çözümüne (sarı ve pembe) sahip. 76 inçlik endüstriyel seviye SC-F10000H, 6 renkli boya süblimasyon yazıcısı, ürün çeşitliliğini daha da genişletmek için orijinal floresan (sarı ve pembe) veya açık mürekkeplerle (camgöbeği veya macenta) yapılandırılabiliyor.

Epson’un tabela alanında ilk su bazlı reçine mürekkepli geniş format yazıcısı olan, SureColor SC-R5000L, duvar kaplamaları, yumuşak tabelalar ve güzel sanatlar kağıdı dahil olmak üzere çok çeşitli yüzeylere baskı yapmanın ne kadar kolay olduğunu gösteriyor. Yüksek düzeyde renk tutarlılığı ve baskı doğruluğu, ortam esnekliği ve güvenilirliğini birleştiren yazıcılar, okullar ve hastaneler gibi daha hassas iç mekan ortamlarındaki uygulamalar için ideal bir çözüm olarak sektöre sunuluyor.

İlk UV düz yataklı modelini tanıttı

Epson’un ilk UV düz yataklı yazıcısı SureColor SC-V7000, dış mekan tabelaları, vitrinler, ambalaj ve dekor ürünleri basmak için tasarlandı ve ilk kez Fespa Global Print Expo’da sergilendi. Multipanel UK tarafından sağlanan çok çeşitli sert yüzeylerde çok yönlü bir uygulama yelpazesi sunarak şirketlerin hizmet portföylerini genişletmelerine ve sürekli olarak yüksek kaliteli sonuçlar vermelerine olanak tanıyor. Bu yazıcı aynı zamanda kırmızı, gri, beyaz ve vernik dahil Epson’un benzersiz UltraChrome UV mürekkep yapılandırmasına sahip.

Fuarda, Graphtec Europe, Graphtec FC9000-140 vinil kesici ve FCX2000-60VC düz yataklı kesici ile tabela baskı alanında Epson’a eşlik etti. Epson tabela medya ortakları arasında Avery Dennison, Drytac, Innova Art, Kavalan, Multipanel UK, Neschen ve Papergraphics, farklı medya ve yüzeyler üzerinde çeşitli baskı uygulamalarını sergiledi.

Epson Europe Ticari ve Endüstriyel Baskı Ürün Pazarlama Müdürü Marc Tinkler şunları söyledi: “Avrupa’nın her yerindeki şirketler artık karantinadan çıkarken, yeni büyüyen pazarlara açılmak ve bu alanların gelir potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için daha iyi bir zaman olamazdı. FESPA’da sergilenen yazıcı yelpazemiz ve birçok önemli ortağımız tarafından sunulan çözümler, matbaacılar için bunu yapmanın ne kadar kolay ve uygun maliyetli olduğunu gösteriyor” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.