Kenan Yıldız attı Juventus kazandı

Juventus forması giyen milli futbolcu Kenan Yıldız, ilk kez 11 çıktığı maçta takımının ilk golünü attı. Yıldız, Serie A’daki ilk golünü attığı maçta Juventus Frosinone deplasmanında 2-1 galip gelmeyi başardı.

A Milli futbolcu Kenan Yıldız, Juventus formasıyla ilk kez 11 çıktığı maçta takımının ilk golünü atarak galibiyette önemli bir rol oynadı.

Milli takımdaki performansıyla dikkatleri üzerine çeken ve Avrupa’da birçok takımın transfer listesine giren Kenan Yıldız, Juventus formasıyla ilk kez 11’de şans buldu.

JUVENTUS’TAKİ İLK GOLÜNÜ ATTI
Frosinone deplasmanında, 12. dakikada harika bir gole imza atan Kenan Yıldız, Juventus’u 1-0 öne geçirdi ve Serie A’daki ilk golünü atmayı başardı. İlk yarıyı önde kapatan Juventus, 51. dakikada Jaime Baez’in golüne engel olamadı ve skor 1-1’e geldi.

55. dakikada Kenan Yıldız’ın yerine oyuna giren Dusan Vlahovic, 81. dakikada şık bir kafa golüne imza attı ve Juventus’u 2-1 üstünlüğe taşıdı. Sırp futbolcu, 90. dakikada bir kez daha ağları sarstı ama gol VAR kararıyla iptal edildi.

Frosinone’yi 2-1 yenen Juventus puanını 40 yaparak, bir maçı eksik 41 puanlı lider Inter’i takibini sürdürdü. Frosinone ise, 19 puanda kaldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.