Kenan İmirzalıoğlu, ekran için eşi Sinem Kobal’ı bekliyor

Kenan İmirzalıoğlu, eşi Sinem Kobal ile aynı projede yer almak istediğini her fırsatta dile getirmeye devam ediyor.

Daha önce bir röportajında bu tekliflere yeşil ışık yakan yakışıklı oyuncu, bu kez ise uygun projeyi beklediklerini söyleyerek adeta yapımcılara seslendi.

KENAN BEY GÜZEL CEVAP VERDİ

İmirzalıoğlu, eşi Sinem Kobal ile Zanzibar’dan çıkarken görüntülendi. ‘Cingöz Recai’ filminde kendisine önerilen partnerleri bir türlü beğenmediği konuşulan oyuncu, böyle bir durumu yalanlarken eşiyle aynı projede yer alabileceğini söyledi. Kendileri gibi evli olan Hailt Ergenç ile Bergüzar Korel çiftinin aynı dizide rol alması hatırlatılan İmirzalıoğlu, “Bize uygun bir proje gelirse neden olmasın. Değerlendiririz’” derken Kobal ise ‘Kenan bey güzel bir cevap verdi’ dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.