Kayseri Valisi gazi ve şehit yakınlarıyla buluştu

Kayseri’de Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Tiyatro Salonu’nda Vali Gökmen Çiçek, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Haldun Taşan, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve il protokolü, şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Toplantıda konuşan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, devlet olarak da şehit ve gazi ailelerinin yanında olduğunu belirtti. Kendilerinin haklarını ödeyemeyeceklerini vurgulayan Çiçek, “Eğer bize hakkınızı helal etmezseniz ne soluduğumuz hava, ne içtiğimiz su hiçbiri helal olmaz. Sizlerle geçirdiğim her an kıymetli ve özel. Sizler başımızın tacısınız. Sizlerin varlığından güç alıyoruz. Bu vatanın gerçek sahipleri sizlersiniz. Sizlerin duaları arkamızda oldukça millet olarak giriştiğimiz hiçbir uğraşta başarısız olmayacağımıza inanıyorum. Allah sizin eksikliğinizi bize göstermesin. Bizleri size mahcup etmesin” dedi.

Konuşmalarından sonra ailelerle sohbet edip, sorunlarını dinleyen Vali Çi-çek, şehit ve gazi çocuklarıyla da yakından ilgilendi. Buluşma toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.