Ünlü markanın ‘basen dikkat çekmeyecek şekilde giyinin’ yazışması özür dilettirdi!

Erkek giyim markası Kiğılı, sosyal medyaya düşen ve şirket içerisinde kılık kıyafet düzeni ile ilgili bir yazışma hakkında kamuoyundan özür diledi.

İSTANBUL (İGFA) – Kiğılı’nın İnsan Kaynakları Direktörlüğü’nden çalışanlarına gönderilen iç yazışmanın sosyal medyaya sızmasıyla başlayan tepkiler üzerine şirket kamuoyu açıklaması yaptı.

İç yazışmada yer alan, “Mavi yaka çalışanlarımızla birlikte çalıştığımız için özellikle dekolte, etek boyları konusunda aşırıya kaçılmaması ve basen dikkat çekmeyecek şekilde giyinilmesi gerekiyor” ifadeleri sosyal medyada tepki çekti.

Markaya yönelik eleştirilerin de yoğunlaştığı sosyal medyadaki tepkiler üzerine Kiğılı’dan kamuoyuna zorunlu açıklama yapıldı.

Kiğılı CEO’su Sena Suerdem yapılan kamuoyu duyurusunda çalışanlara atılan söz konusu e-postanın kurumsal kimlikle örtüşmediği kaydedildi.

Türkiye’nin en köklü erkek giyim markası olarak tüm çalışanlarla el ele işlerini en iyi şekilde yapmaya gayret ettiklerini belirten Suerdem, olaydan haberdar olur olmaz haddini aşan bu ifadelerden ötürü öncelikle tüm çalışanlardan özür dilediklerini kaydetti. Suerdem açıklamasında, “Bu vesileyle bir kez daha Kiğılı ailesinin tüm çalışanlarından, iş ortaklarımızdan özür dileriz. Böyle bir olayın bir daha yaşanmaması için her türlü önlemi ivedilikle aldığımızı bilmenizi isteriz” ifadelerine yer verdi.

https://twitter.com/KigiliGiyimAS/status/1537080891633197056

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.