Karate turnuvasında heyecan bugün başladı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Ümit, Genç ve U21 Türkiye Karate Şampiyonası ve Milli Takım seçmeleri için turnuva bugün başladı. Turnuvaya 56 şehirden 386 kulüp, 250 antrenör, 150 hakem ve bin 500 sporcu katılıyor.

SAKARYA İGFA- Sakarya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Ümit, Genç ve U21 Türkiye Karate Şampiyonası ve Milli Takım seçmeleri için turnuva bugün başladı. Serdivan Spor Salonu’nda 5 gün sürecek ve kıyasıya rekabetin yaşanacağız turnuvaya 56 şehirden 386 kulüp, 250 antrenör, 150 hakem ve bin 500 sporcu katılıyor.

Büyükşehir’den yapılan açıklamada, “Başkanımız Ekrem Yüce’nin spor şehri Sakarya için yapmış olduğu birçok yenilikçi yatırımın yanı sıra önemli turnuvalara da ev sahipliği yapması büyük bir önem taşımaktadır. Sporun ve sporcunun yanında olmayı benimsediğimiz anlayışımız ile 26 farklı branşta Sakarya’da hizmet sağlamaktayız. Katılan tüm sporculara başarılar diliyoruz” denildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.