“Kapadokya Fashion Week” sona erdi

Kapadokya Fashion Week çeşitli ülkelerden 8 tasarımcının kıyafetlerine sahne oldu.

Asia Fashion Week, Africa Fasihon Week, Europe Fashion Week kısaltmalarından oluşan AFWEU organizasyonunda Kapadokya’da ilk kez düzenlenen yerli ve yabancı modacıların tasarımlarının da yer aldığı Kapadokya Fashion Week Hanedan Kapadokya suites’te yapıldı.

blank

Türkiye’den ERTAN KAYITKEN, PINAR BENT, SONGÜL BAŞAR, Kazakistan’dan NURDOS ALIASKAROV, Azerbaycan’dan FAKHRIYA KHALAFOVA, , Sırbistan’dan AMOR GARIBOVIC, Özbekistan’dan OZODA ISKHAKOVA Rusya’dan YELENA KAPLAN moda tasarimcilarinin katılımıya gerceklesti. Güney Amerika, Avrupa, Asya ülkeleri ve Türkiye’den 36 model podyuma çıkarken AFWEU CEO’su Aydın Acık,’’ Kapadokya’ya farklı bir imaj kazandırmak için böyle bir proje yaptık.Buradaki amacımız Kapadokya’nın dünyaya tanıtılması, kültürlerin bir araya gelmesi. Bu etkinligin gerceklesmesinde en basta Nevsehir Valili’gine, Nevsehir Il Kultur ve Turizm Mudurlugu, etkinlige ev sahipligi yapan Hanedan Cappadocia Suites’e, yurtdisindan gelen 160 misafirimizin agirlanmasina ve trtansferleine destek olan Cappa Villa Cave Hotel, Gamirasu Cave Hotel, Floria Hotel, Hereke Travel sirketlerine tesekkur ediyoruz.” dedi.

Kapadokya Fashion Week başlıyor

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.