Kansersiz Yaşam Derneği’nden “Kral Şakir” sürprizi

04 Ekim’de vizyona girecek olan “KRAL ŞAKİR KORSANLAR DİYARI” sinema filmi, vizyondan 2 hafta önce, Kansersiz Yaşam Derneği’nin çocuklarına özel bir gösterimle izletildi.

Filmin ana sponsoru Greyder Kids tarafından Kansersiz Yaşam Derneği için özel olarak organize edilen bu davette çocuklar, filmin kahramanları Kral Şakir ve Fil Necati’nin maskotları ile film öncesi bol bol fotoğraf çektirdi. Çocuklar için en büyük sürpriz ise Kral Şakir’in yaratıcısı Varol Yaşaroğlu ile beraber filmi izlemek oldu.

Büyük bir coşku ve heyecanla filmi izleyerek keyifli anlar yaşan çocuklar filmin sonunda Greyder Kids tarafından kendilerine verilen hediyelerle unutulmaz bir gün geçirdi.

blank
Kral Şakir

Uluslararası bir çizgi film kanalının ilk yerli çizgi dizisi olan ve yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren izlenme rekorları kıran “KRAL ŞAKİR” bu sefer hayranlarını korsanlar diyarına taşıyor. Şakir ve ailesinin korsanların kol gezdiği, Bermuda Şeytan Üçgeni’ndeki gizemli bir bölgede, canavarların varolduğu fantastik bir evrende yaşayacakları heyecan dolu yeni maceralarına ait filmin teaser’ıanimasyon severleri benzersiz bir maceraya davet ediyor.

BKM’nin yapımcılığında,Greyder Kids Ana Sponsorluğu’nda hayata geçirilen ve Grafi2000 Prodüksiyon tarafından canlandırılan animasyon filmin karakter tasarımı Varol Yaşaroğlu’na, filmin hikayesi Haluk Can Dizdaroğlu ve Berk Tokay’a ait.

“KRAL ŞAKİR KORSANLAR DİYARI” 04 Ekim’de sinemalarda…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.