Kanal D yöneticisi Murat Saygı, işinden kalan vaktini Mine Tugay ile aşk yaşayarak geçiriyor

Gül Gölge'den boşanmasının ardından Zeynep Özyılmazel ile yeni bir aşka yelken açan Murat Saygı, şimdi de yöneticisi olduğu Kanal D'deki oyuncunun gönlünü çeldi. Saygı, Zalim İstanbul dizisinde başrolde yer alan Mine Tugay ile ilişki yaşadığını itiraf etti.

Sunucu ve oyuncu Gül Gölge ile 11 yıllık evliliğini sonlandıran Kanal D yöneticisi Murat Saygı, işinden kalan vaktini aşk yaşayarak geçiriyor.

Geçtiğimiz günlerde Mine Tugay ile sahilde bisiklet sürerken objektiflere yakalanan Saygı, bugün yaptığı açıklamayla ilişkisini kabul etti.

Boşanmasının ardından Zeynep Özyılmazel ile aşk yaşayan ancak ilişkisi uzun sürmeyen Saygı, Tugay ile aşk yaşadığını doğruladı.

blank

“BİRLİKTELİK DİYEBİLİRSİNİZ”

Takvim’de yer alan habere göre Saygı, “Bir birliktelik diyebilir miyiz?” sorusunu şöyle yanıtladı: “Diyebilirsiniz! Çok magazinlerde anılmak istemiyorum ama evet arkadaşlığımız devam ediyor.” dedi.

Mine Tugay ile Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı aşk mı yaşıyor?

YÖNETİCİSİ OLDUĞU KANALDA BAŞROL

Öte yandan Mine Tugay, sevgilisinin yöneticisi olduğu Kanal D’de yayınlanan Zalim İstanbul isimli dizide başrolde yer alıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.