Kafadar ve Gökhan Tepe’den sürpriz düet

Son dönemin yükselen müzik gruplarından Kafadar, Türk pop müziğinin sevilen seslerinden Gökhan Tepe ile ses getirecek bir düete imza attı. Kafadar ve Gökhan Tepe sözleri Ayla Çelik’e bestesi ise Gökhan Tepe’ye ait olan “Aşık” ile müzikseverlerle buluştu.

Yalan Olur, Suya Hapsettim, Rüyalarda Buluşuruz ve Kusura Bakma teklileriyle son dönemin yükselen müzik grupları arasına ismini yazdıran Kafadar’a Gökhan Tepe’den destek geldi.

Kafadar ve Türk pop müziğinin güçlü seslerinden Gökhan Tepe bir düete imza atarak sözleri Ayla Çelik bestesi ise Gökhan Tepe’ye ait olan ve yıllarca Ebru Gündeş’in sesiyle hafızalara kazınan Aşık’ı seslendirdi.

Esat Kaba yapımcılığında ve Paradise Production markasıyla dinleyicilerle buluşan Kafadar ve Gökhan Tepe düeti Aşık’ın düzenlemesini Çağlar Kocatepe, klibin yönetmenliğini ise Adem Doğan üstlendi.

14 Şubat Sevgililer Günü hediyesi olarak dinleyicilerle buluşması planlanan şarkı, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyerek tüm Türkiye’yi derinden sarsan deprem felaketi sonrasında çıkış tarihini ertelemişti.

Kafadar & Gökhan Tepe’den “Aşık” 10 Mart Cuma günü tüm dijital platformlarda yerini alacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.