Kadir Doğulu eşi Neslihan Atagül ile geçirdikleri karantina süreci ile ilgili konuştu

Ünlü oyuncu Kadir Doğulu, sosyal medya hesabından geçtiğimiz gün bir canlı yayın yaptı. Yakışıklı oyuncu, eşi Neslihan Atagül ile geçirdikleri karantina süreci ile ilgili konuştu.

Ünlü oyuncu Kadir Doğulu, sosyal medya hesabından geçtiğimiz gün bir yayın yaptı. Eşi Neslihan Atagül ile karantinada olan Doğulu, yaptığı açıklamada “Keşifler, her şey olabilir. Bir makasın yapılışı, bir kitap basımı, doğayla ya da hobilerinizle ilgili bir şeyleri merak edebilirsiniz. Araştırmalara ve kendinizi geliştirmeye böyle başlarsanız, araştırma alışkanlığı ve öğrenme merakını da geliştirmiş olursunuz” dedi. Ünlü oyuncu, sürekli kitap okuduklarını ve evlerinin bahçesini ekip biçtiklerini de sözlerine ekledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.