Justin Bieber meşhur dövmelerini anlattı

Kolundaki Selena Gomez dövmesini tam olarak kapattıramadığını da söyledi.

GQ dergisinin son kapağında boy gösteren Justin Bieber, dergiye verdiği röportaja ek olarak çekilen bir videoda dövmelerinin hikayelerini anlattı. Üstü çıplak halde, beyaz piyanonun başında kameraların karşısına geçen Kanadalı pop yıldızı, vücudundaki en çok dikkat çeken desenlerin öneminden bahsetti.

Favori dövmesinin son olarak ensesine yaptırdığı melek kanatları olduğunu söyleyen Bieber, bel ve daha aşağısına yapılan dövmeleri de sevmediğini söyleyip, kalçasının üstünde dövme bulunan David Beckham’a gönderme yaptı.

Bieber videonun sonlarına doğru eski sevgilisi Selena Gomez’den esinlenerek yaptırdığı dövmeyi sildirmeye çalıştığını itiraf etti: “Bu eski sevgilim, yüzünü biraz karartarak kapattırmaya çalıştım ama insanlar hala o olduğunu anlıyor.”

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.