Justin Bieber, hayatı ve kariyeri için belgesel serisi çıkarıyor!

Kanadalı pop yıldızı Justin Bieber’in hayatı ve kariyeri için belgesel serisi çıkartılacak.

Kanadalı şarkıcı Justin Bieber’ın 2020 için çok sayıda heyecan verici projesi var. Yeni yılda albüm yayınlayacağını açıklayan 25 yaşındaki şarkıcı, yaklaşan YouTube belgesel dizisi Justin Bieber: Seasons için bir fragman duyurdu. Belgesel serisi, 27 Ocak’ta yayınlanacak. 10 bölümden oluşacak olan belgesel serisi, YouTube’da yayınlanacak. Belgeselin tanıtım videosunun altında, “İlk kez, dünyanın en büyük süperstarı Justin Bieber, perdeyi geri çekiyor ve hayranlara hayatının son birkaç yılına samimi bir bakış sunuyor. Evliliğin sevincinden zorlu zamanlarda yaşadığı mücadelelere kadar Justin, 2015’ten bu yana ilk albümünü kaydetmek için stüdyoya geri dönerken en büyük zorluklarını ortaya çıkarıyor.” açıklaması dikkat çekiyor.

blank
Justin Bieber

5 yıldır albüm çıkarmayan Justin Bieber, albümden ‘Yummy’ (Lezzetli) isimli ilk şarkısını önceki gün piyasaya çıkardı. Albümün tamamı mart ayında çıkacak. Justin, albümünün öncekilerin gölgesinde kalmaması için farklı bir reklam stratejisi izledi. Klibinden ilk görüntüleri, günümüzün en popüler sosyal medya uygulaması TikTok’ta yayınladı. Böylece hayran kitlesine yeni nesli de dahil etmeyi hedefliyor.

Müziğe ara veren Justin Bieber geri döndü!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.