Müziğe ara veren Justin Bieber geri döndü!

Geçtiğimiz mart ayından itibaren müziğe ara veren Justin Bieber, yeni yılla birlikte yeni bir single çıkardı.

2020, Justin Bieber’ın yılı olacak gibi görünüyor. Dünyaca ünlü Kanadalı şarkıcı, Yummy adlı yeni şarkısını çıkardı. Yummy, Bieber’ın dört yıl sonra çıkardığı ilk solo şarkısı olma özelliği taşıyor. 25 yaşındaki şarkıcı, bir süredir yeni single’ı için sosyal medya hesabında geri sayım paylaşımları yapıyordu.

Bieber, 2020 yılı içinde yeni bir albüm yayınlayacak, belgesel dizi ile ekrana gelecek ve turneye çıkacak.

Bieber geçtiğimiz ilkbaharda müziğe ara verdiğini açıklamıştı. Ünlü şarkıcı, bu arayı sosyal medyada şöyle duyurmuştu: “Yeni bir albüm istediklerini söyleyen çok mesaj okudum. Bütün ergenliğim ve 20’li yaşlarımın başı boyunca turnelerdeydim. Benim fark ettiğim ve sizin de gördüğünüz gibi son turnede mutsuzdum. Bunu hak etmiyorum ve siz de bunu hak etmiyorsunuz. Enerjik, eğlenceli, canlı ve ışıltılı bir gösteri için para ödüyorsunuz ve ben size bunu veremedim. Birçoğumuz gibi ben de bakıyorum, arayışlara giriyorum, deniyorum ve yanılıyorum. Şimdi çoğumuzun sahip olduğu köklü sorunlardan bazılarını onarmaya odaklandım, böylece darmadağın olmaktan kurtulurum. Evliliğimi sürdürebilir ve istediğim gibi bir baba olabilirim. Müzik benim için çok önemli ama hiçbir şey ailemden ve sağlığımdan önce gelmiyor.”

Justin Bieber’dan yeni yıla özel romantik paylaşım

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.