Jack&Jones Sonbahar/Kış Sezonunu Kubilay Aka ile tanıttı

Dünyaca ünlü Danimarkalı denim markası Jack&Jones, ilhamını gerçeklikten alan 2023 Sonbahar/Kış sezonunu marka yüzü Kubilay Aka ile tanıttı. Kubilay Aka’nın kamera karşısına geçtiği ve ikonik şehir rotasında çekilen reklam filmi ilk kez davette gösterildi.

Jack&Jones 2023 Sonbahar/Kış sezonunda yer alan özgün tasarımlar, markanın reklam yüzü Kubilay Aka’nın da katıldığı bir lansman ile ilk kez sunuldu. Kubilay Aka’nın başrolünde yer aldığı ve İstanbul’un farklı semtlerinde çekilen reklam filmi ‘denim tarzım’ vurgusuyla ekranlara yansıdı.

blank

Dijital Çağda Gerçekliğe Dönüş

Jack&Jones’un yeni sezon koleksiyonu, dijital çağın etkisiyle oluşan sonsuz kaydırma, tıklama ve beğeni alışkanlıklarını, gerçek yüz yüze deneyimlerle değiştirmek için çağrıda bulunan özgün parçalardan oluşuyor. Kavram, etiket ve cinsiyet ayrımlarından uzaklaşan estetik algısıyla hazırlanan yeni koleksiyon, Jack&Jones’un özgür dokunuşunu unisex tasarımlarla buluşturuyor. Cinsiyete özgü tercihler, herkes tarafından giyilebilir seçimlerle değişirken yeni sezon, bir topluluğun ve bir kulübün parçası olmanın önemini hatırlatıyor. Tasarımlar arasında öne çıkan oversize kesimler, klasik çizgiler, sadeliği yansıtan desenler ve sıra dışı dokular her duruma ve her ruh haline uygunluk sağlıyor. Topluluk hissini odağına alan sezon; desenli gömlekler, renk bloklarıyla dikkat çeken kazaklar, çizgili blazer ceketler, sokak stilini klasik bir yorumla sunan trençkotlar, şişme yelekler, soğuk ve rüzgara karşı özel koruma sağlayan teknolojik montlar, zamansız jean tasarımları ile görsel olarak çekici olduğu kadar günlük kullanım için de işlevsellik sunuyor.

Jack&Jones Ülke Satış Müdürü Özhan Kılınç ve Pazarlama Müdürü Simge Kündeş lansmanda marka stratejilerinden ve koleksiyondan bahsetti. Jack&Jones’un Sonbahar/Kış 2023 sezonu reklam yüzü Kubilay Aka da, koleksiyondan beğeniyle bahsederek reklam çekimlerindeki deneyimlerini anlattı.

Lansmanda yeni sezona özel olarak çekilen reklam filmi ilk kez gösterildi. Çekimleri İstanbul’un 3 farklı semtinde gerçekleşen filmde, Kubilay Aka ve Jack&Jones One Club ekibi, harekete geçip gerçek anlar peşinde koşarken ekranlara yansıdı. Kampanya sürecini üstlenen CPM İstanbul ile hazırlanan film ve fotoğraf kareleri, gösterime girdiği andan itibaren kısa sürede büyük beğeni topladı ve sosyal medyada yankı uyandırdı.

Jack&Jones Hakkında

Çeyrek asırdan fazla bir süre önce Danimarka’da kurulan Jack&Jones markası denim tutkusunu dünya ile buluşturmak amacıyla yola çıktı. Yıllar içerisinde yaşamın her anında var olma motivasyonuyla günlük spor giyimden sokak stiline, iç çamaşırından ayakkabıya kadar ürün yelpazesini genişletti. Bugün Jack&Jones 5 temel koleksiyonu; Jean Intelligence, Core, The Originals, Essentials ve Premium ile dünyanın her yerindeki gardıroplara ilham olmaya devam ediyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.