İyi Aile Babası’nın ismi Babam Çok Değişti’ye çevrildi

Kanal D ekranlarında büyük bir beklenti ile yayınlanan ancak ilk bölümlerin ardından istenilen reytingi alamayan İyi Aile Babası’nın ismi Babam Çok Değişti’ye çevrildi. Dizinin oyuncu kadrosuna Naz Elmas da dahil oldu.

Kanal D’nin büyük umutlarla başlayan komedi türündeki dizisi İyi Aile Babası, ilk bölümlerin ardından reytinglerde istenilen seviyeye ulaşamayınca dizinin senaristi değiştirilmişti. Dizinin yeni senaristi Birol Güven oldu.

blank

DİZİNİN İSMİ DEĞİŞTİRİLDİ

Birol Güven’in gelişi ile birlikte dizinin ismi de değiştirildi ve “Babam Çok Değişti” olarak açıklandı. Güldür Güldür Show ile çok sevilen Çağlar Çorumlu’nun yanı sıra Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyoncu, Timur Acar gibi güçlü oyuncuların yer aldığı diziye bir de sürpriz isim konuk oluyor.

NAZ ELMAS DA KADROYA DAHİL OLUYOR

Uzun süredir ekranda olmayan Naz Elmas, dizinin oyuncu kadrosuna dahil oluyor. Naz Elmas, dizide Çağlar Çorumlu’nun oynadığı Mehmet Ali’nin eski aşkı “Deniz” rolüyle 3 bölüm için konuk oyuncu olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.