İŞTE! Oğuzhan Koç’un Demet Özdemir’e evlilik teklifinde verdiği yüzüğün fiyatı

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlilik teklifinde bulunduğu sevgilisi Demet Özdemir için kesenin ağzını açtı. Hiçbir masraftan kaçınmayan Oğuzhan Koç, Demet Özdemir’e 4 karatlık özel tasarım tektaş ile teklifte bulundu. Tektaşın fiyatının 70 bin dolar olduğu öğrenildi.

Çok Güzel Hareketler Bunlar programı ile tanınan oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç sevgilisi Demet Özdemir ile barışmasının ardından ilişkiyi resmiyete dökmek için harekete geçti. Koç, “14 Şubat Sevgililer Günü”nde hazırladığı sürpriz organizasyonla Özdemir’e evlenme teklifinde bulunmuştu.

Sevgilisinden “Evet” yanıtını alan ünlü şarkıcı Koç, mutluluğunu takipçileri ile paylaştı. Oğuzhan Koç’un paylaşımının ardından Demet Özdemir’in yüzüğü dikkat çekmişti.

blank

YÜZÜĞÜN FİYATI DUDAK UÇUKLATTI

Demet Özdemir’in 4 karatlık özel tasarım tektaşının fiyatı 70 bin dolar, yani yaklaşık 955 bin TL…

Geçtiğimiz günlerde görüntülenen Demet Özdemir, muhabirlere “Bize azıcık bir sürpriz bıraksaydınız.” dedi. Oğuzhan Koç da “Evet, gerçekten…” ifadeleriyle sevgilisini desteklemişti.

OĞUZHAN KOÇ’UN DEMET ÖZDEMİR’E YAPTIĞI EVLİLİK TEKLİFİNİN DETAYLARI

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.