İŞTE! Hollanda ile yaşanan diplomasi krizine tepki gösteren ünlü isimler

Ünlüler sosyal medya hesaplarından öfke dolu paylaşımlarda bulundu.

Ebru Yaşar: Bir kez daha düştü Hollanda’nın maskesi… Hani şu önüne gelene demokrasi dersi veren ama demokrasiden nasibini almamış Hollanda… Densizlikte sınır tanımayan, hadsiz Hollanda! Aslında çok zor değil olacakları kestirmeniz. Bir durup, geçmişe bakın. Zafer ve adalet biz ‘Çılgın Türkler’in kanında, kaybetmek ve ihanet siz hadsizlerin fıtratında var! Biriz, iriyiz, diriyiz!

Şahan Gökbakar: Utanmalısın Hollanda! Avrupa ve onun lalesi Hollanda… Bakan ve diplomatlarımıza yapılan tutuklama, sınır dışı etme ve saçma muamele kabul edilemez. Miting yaptırırsın yaptırmazsın, onu tartışmam ama ülkeye almamak, sınır dışı etmek, uçağını indirmemek falan bunlar kabul edilemez… Çok sinirliyim!

Esra Erol: Hollanda Türk düşmanı! Hani demokrasi hani insan hakları! Akıl alır gibi değil. Yasaklamalar, engeller!

Duygu Çetinkaya: Tarihin en büyük demokratik rezilliği #Hollanda! Bunlar ülke olarak akıl tutulması yaşıyorlar galiba!

Konserini iptal etmedi

Demet Akalın: Hollanda’da sahne aldı. Hollanda ile Türkiye arasında yaşanan kriz sonrası Akalın’ın konserinin iptal olup olmayacağı merak konusuydu. Akalın’ın sanal âlemdeki paylaşımıyla bu merak da giderilmiş oldu. Murat Kekilli de Almanya ve Hollanda’daki konserlerini iptal ettiğini duyurdu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.